Säännöt

Vaalan Juustola järjestää 23.6.–31.7.2021 arvonnan Vaalan Juustolan Instagramissa. Arvontaan osallistutaan postaamalla oma resepti ja kuva omalla Instagram-tilillä käyttämällä #vaalankesäherkku -tunnistetta. Kaikkien postausten kesken arvotaan 2.8.2021 yksi voittaja, joka voittaa Ooni-pizzauunin. Voitoista ilmoitetaan yksityisviestillä Instagramissa. Voitot on lunastettava vastaamalla yksityisviestiin ja ilmoittamalla yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) viikon kuluessa. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Voitot toimitetaan kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä. Ooni-pizzauuni ei ole mukana arvonnassa.

Järjestäjä kerää ja käsittelee yhteystietoja vain voiton toimittamiseksi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Kampanjan järjestäjä rajoittaa vastuunsa palkintojen arvoon ja pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista.

Instagram-arvontojen yleiset säännöt

Instagram ei millään tavalla sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa, eikä kampanja liity millään tavalla itse Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta.